Početna strana » O nama

O nama

Syntax.Media (znan i kao LMC - Learning Media Center) je škola koja uspešno organizuje kvalitetnu, dinamičnu, interaktivnu i zanimljivu nastavu svima onima koji žele da steknu nova znanja ili usavrše već postojeća u oblasti informacionih tehnologija .

Naš cilj je da pružimo kvalitetnu obuku svima onima koji imaju želju da izgrade karijeru u domenu novih medija i informacionih tehnologija, kao i onima koji žele da putem sticanja novih veština unaprede razvoj svojih preduzeća.

Fokusirani smo na stalne inovacije u radu, a svaki uspeh polaznika doživljavamo kao naš lični. Uzbuđeni smo što je akcenat naših kurseva na praktičnoj primeni znanja, odnosno na tome da polaznika obučimo kako za timski tako i za samostalni rad.

Naš tim čine stručnjaci iz oblasti IT tehnologija, koji su potvrđeni, iskusni predavači sa velikim iskustvom u praksi.

Svakom polazniku u Syntax.Media školi, bez obzira na tip kursa koji pohađa pristupa se sa istom pažnjom i razumevanjem za različite potrebe koje ima. Ukoliko niste sigurni ili ne znate da li je i šta za Vas - kontaktirajte nas, a mi ćemo se potruditi da Vas na jednostavan i plastičan način detaljnije upoznamo sa programima kurseva i Vaših mogućnosti nakon uspešno završenih kurseva. Mi smo tu zbog Vas.

SyntaxMedia newsletter

Stay informed on our latest news!

Subscribe to SyntaxMedia newsletter feed