Početna strana » Javascript » ReactJS

ReactJS

Dali ste spremni da učite jedan od Javascript framework-a koji se najbrže razvija? Pogledajte ispod i saznajte zbog čega je React najbolji izbor za Vas!

Fond: 40 časova
Trajanje kursa: 2 meseca
Cena kursa: 390.00 €
Prijavite se za ovaj kurs

React.js je JavaScript biblioteka razvijena od strane inženjera na Facebook-u. Pogledajte neke od najčešćih razloga zbog kojih se naši polaznici najradije odlučuju za React:

  • React je brz. Aplikacije napravljene sa React-om mogu izvršavati složena ažuriranja i pri tome ostati brze i responzivne.
  • React je modularan. Umesto pisanja velikih pretrpanih fajlova koda možete pisati mnogo manjih, "reusable" fajlova. React-ova modularnost može biti odlično rešenje za problem održavanja Javascript koda.
  • React je skalabilan. Kompleksni programi koji prikazuju mnogo promenljivih podataka su oni gde se React pokazuje najbolje.
  • React je fleksibilan. React možete koristiti za interesantne koji nemaju ništa sa pravljenjem web aplikacije. Mnogi developeri još istražuju potencijal React-a. Polje za istraživanje je široko.
  • React je popularan. Iako ovaj razlog nema baš mnogo zajedničkog sa kvalitetom React-a, istina je da će Vas razumevanje React-a učiniti privlačnijim za mnoge poslodavce.

Ukoliko ste novi u React-u onda je ovaj kurs za Vas! Prethodno znanje i iskustvo korišćenja nije neophodno. Ovaj kurs kreće od samih osnova i kreće se polako kako bi polaznici bili u prilici da dobro provežbaju sve što su savladali.
Ukoliko ste novi u JavaScript programiranju pogledajte naš osnovni i napredni kurs JavaScript-a. a potom se vratite na React.
Pažljivo pratite sve što budete učili na ovom kursu. Nakon završenog kursa bićete spremni da programirate u React-u sa pravim razumevanjem onoga što radite.

SyntaxMedia newsletter

Stay informed on our latest news!

Subscribe to SyntaxMedia newsletter feed